Renault:Generelt

Fra Elbil_Wiki
Hopp til: navigasjon, søk

Clio electric har som regel 4 dører og er registret for fire personer. Bilen er yttre sett helt lik Clio med bensinmotor. Det er sentrallås med fjernbetjening. Bilen har elektriske vindusheiser og servostyring (slik som PSA). Inni bilen har den en girvelger som ser ut som på en bil med automatgir. Dette er ulikt både Think og PSA, men funksjonen ligner på den til Think bare at Clio ikke har P. I bilen finnes også et Digitalt informasjonsdisplay. Her kan man lese av hvor lang tid det er i gjen til ladingen er ferdig, hvor mange Ampere man bruker, hvor mange km man har kjørt siden sist lading, hvor mange Ah/mil man bruker. Hvor langt man har i gjen å kjøre før "tanken" er tom osv.Her kan man også programmere varmeren. Komforten er som i en PSA bil, mens kjøreteknisk er den er litt kjappere (mer som en Think).

Trykk for større bilde

Renault Clio. Er mer utbredt i Sverige enn i Norge. Her er de mest å finne i Bergen og i Kristiansand. Det svenske entusiast forum anbefales for reparasjoner og tips: http://elbil.forum24.se/elbil.html

For den som kjenner PSA Saxo/P106 vil man se på bildet til høyre at Clio er ganske anderledes under panseret.

Renault Kangoo. Likner Peugeot Partner. Hadde tekniske problemer som var ikke løst på en tilfredstillende måte. Alle fleste fraktet tilbake til Frankrike.

Renault Express. Kun som to seter. Kjørestrekke 70-120 km. Batteri: 18 st SAFT 136 Ah.


Her er generell info om elektriske Renault'er henter fra Wikipedia Renault.JPG